### Public Document Pack sir ddinbych denbighshire County Council

Annwyl Syr / Fadam,

Atodir agenda a dogfennau eraill isod ar gyfer cyfarfod o'r **GWEITHGOR NEWID** HINSAWDD AC ARGYFWNG ECOLEGOL.

NODER – NID YW'R CYFARFOD HWN YN AGORED I'R CYHOEDD.

Yr eiddoch yn gywir,

Gary Williams Pennaeth Gwasanaethau Cyfreithiol, AD a Democrataidd

Dear Sir / Madam,

An agenda and other documents for a meeting of the **CLIMATE CHANGE AND ECOLOGICAL EMERGENCY WORKING GROUP** are attached below.

PLEASE NOTE – THIS MEETING IS NOT OPEN TO THE PUBLIC.

Yours faithfully,

Gary Williams Head of Legal, HR and Democratic Services

#### AGENDA

1 AGENDA (Pages 3 - 4)

This page is intentionally left blank



## AGENDA

### MEETING: CLIMATE CHANGE AND ECOLOGICAL EMERGENCY WORKING GROUP

Date	1 <sup>st</sup> February 2022
Time	14.00-16.00
Location	Microsoft Teams
Chair	Cllr Graham Timms
Facilitator	Andrew Cutts (Climate Change Programme Manager – maternity cover)
Apologies	TBC

1. Welcome and apologies	14.00 - 14.05
	(5 mins)
2. Minutes and actions from the last meeting	14.05 – 14.10
	(5 mins)
3. Matters arising	14.10 – 14.30
	(20 mins)
4. Review Corporate Plan draft prior to it going to Council	14.30 - 14.50
(Alan Smith, Head of Business Improvement and Modernisation and Climate and	(20 mins)
Ecological Change Programme Sponsor)	

# CLIMATE AND ECOLOGICAL EMERGENCY WORKING GROUP

5. Plan for M	14.50 – 15.15	
(Liz Wilcox-Jones and Jane Hodgson, Climate Change Project Managers)		(25 mins)
6. Approval of	15.15– 15.40	
Change Programme and Year 1 Delivery of the Strategy to include:		(25 mins)
0	To note the progress made so far during year 1 of Climate and Ecological Change Strategy delivery.	
0	To agree in principal to continue the Climate Change and Ecological Emergency Political Working Group into new Council (2022-2027).	
0	To provide feedback on draft plan / approach for inducting Members of the new Council after the May 2022 elections on this agenda.	
(Andrew Cutts, Climate Change Programme Manager – maternity cover)		
7. Forward Plan and any other business		15.40 – 16.00
		(20 mins)